Nyheder Kamphanerne


 

Præsidenten blev årets kamphane

Det blev klubbens præsident, som løb af med titlen Årets Kamphane. Jørgen B. Larsen tog såvel titlen som trofæet, da han klart sluttede med flest sejre i Kamphanernes 2016-sæson.


Mere spænding blev der om de efterfølgende pladser: Tre måtte ud i omkamp, inden den endelige rækkefølge var på plads.
Jens Thomsen, Leif Nielsen og Knud Erik Andersen indledte sæsonafslutningen med en ni-hullers stableford-match med Jens Thomsen som vinder efterfulgt af Knud Erik Andersen, medens Leif Nielsen sluttede sidst og dermed indtog en fornem fjerdeplads i Kamphanernes årsresultat.


Kamphanernes afslutningsmatch, der blev afviklet i perfekt golfvejr -sol og 20 graders varme – endte med Poul Hedemann som vinder.


Efterfølgende blev der i Hvide Klits restaurant serveret en velfortjent, god frokost med kaffe til deltagerne, under hvilken der blev uddelt flaskepræmier til dagens vindere. Med til frokosten var foreningens æresmedlem Ole Axel Nielsen, der blandt andet overrakte Jørgen Nielsen præmien i konkurrencen om nærmest flaget på hul fire.

Årets Kamphane, Jørgen B. Larsen får overrakt trofæet af vicepræsidenten Orla Kjeldsen.

  

Vinder af afslutningsmatchen                                                                    Æresmedlem Ole Axel Nielsen med nærmest flaget vinderen Jørgen Nielsen

Poul Hedemann og Orla Kjeldsen

 

 

****

 

Ny Sejr over Hirtshals

Det lykkedes igen at slå vennerne fra Hirtshals, da Kjul-veteranerne den 5. august stillede op til den årlige match på Hvide Klit: Resultatet blev 13 – 8 til Kamphanerne.


Dagen startede med samlet velkomst, herunder en skarp til ganen samt holdsammensætning. Banen stod flot og lækker og fik i øvrigt mange rosende ord fra de fremmødte. I perfekt golfvejr blev matchen afviklet – hos nogle hold med en enkelt hjertestyrker efter de første 9 huller. Alt i alt en perfekt runde!


Jo flere scorerkort, der blev afleveret til matchledelsen, desto højere steg spændingen: Ville det igen lykkes for Kamphanerne at vinde på hjemmebane - de fleste arvefjende-opgør er faldet ud til fordel for Hirtshals. Men denne gang stod det tidligt klart, at de stride haner fra Hvide Klit var i vinderposition, og inden sidste fire-bold kom i klubhuset, var hjemmesejren sikret.


Efterfølgende samledes de to hold til en velfortjent og god frokost i klubhusets restaurant, afsluttende med præmie overdragelse – Hirtshals matchleder Anders Mikkelsen måtte aflevere vandrepræmien til Kamphanernes vicepræsident og matchleder Orla Kjeldsen.


Bedst af Kamphanerne var Leif Palmhøj Nielsen, der vandt sin match med 8/7, efterfulgt af Kurt Frænde og med Jens Thomsen på tredjepladsen.


Ole Vernersen tog sig af præmien for at være nærmest flaget på par 3-hullet.

 

                

Bedste Kamphane Leif Palmhøj Nielsen med præmie flankeret af                  Kamphanernes Orla Kjeldsen får her pokalen af Kjul-veteranernes

Orla Kjeldsen og Hirtshals' Anders Mikkelsen.                                                     Anders Mikkelsen.

 

 

***

ÅBNINGSMATCH MED GAMMEL KENDING SOM VINDER

Det var igen en af de gamle kendinge som løb af med sejren, da Kamphanerne indledte 2016-sæsonen den 8. april med åbningsmatch og generalforsamling.

Vinderen af matchen blev Knud Erik Andersen med 36 points - og med sejren fulgte en flaske - mens Bjarne Christensen blev nr. to.

Dagen indledtes med en fælles skål for en god sæson, hvorefter den 18 hullers Stableford-match startede i et rigtigt april-vejr med sol, kølig vind og småregn. Det var præmier for nærmest hullet på bane 4.

Præmien forblev dog i klubledelsens gemmer, idet ikke en af de spillende landede på green. Alle var enige om, at de middelmådige slag måtte tilskrives sæsonstarten.

Efter fælles spisning var det tid til den årlige generalforsamling. Følgende modtog flaskegaver for rund fødselsdag i 2015: Stellan Høm 90 år, Iver Nissen 85 år, Orla Kjeldsen 80 år samt Jørn Ravn 80 år.

Under generalforsamlingen blev der drøftet muligheden ofr at finde en ny klub m.h.t. venskabsmatch - en afløser for Sæby, som i fjor meddelte, at den ikke var interesseret i flere fællesmatcher. Kamphanernes ledelse vil komme med et udspil senere. En anden mulighed var egne matcher på fremmed bane.

Præsidenten Jørgen B. Larsen genfremsatte forslaget om sæson-spil med enten 3/4 eller 7/8 handicap. Det var der absolut heller ikke i år stemning for, så matchforholdene bliver, som de er.

 

 Vicepræsident og matchleder Orla Kjeldsen lykønskeer vinderen af åbningsturneringen Knud Erik Andersen

* * *

 

Generalforsamlingen i Kamphanerne indleder vor nye sæson fredag den. 8 april 2016

 Vi spiller denne dag 18 hl stableford som sædvanlig med diverse præmier.

 Start m. bjæsk kl. 0845

 Ca. kl. 1330 severes frokost eventuel afbud til frokosten meddeles venligst til Jørgen:  bunken@larsen.mail.dk

 Dagsorden for generalforsamlingen

 

  •   Meddelelser fra ledelsen
  •  Eventuel ny venskabsklub eller dobbeltmatch mod Hirtshals
  •  Forslag til ændring af matchpropositioner
  •  Regnskab 2015 og vedtagelse af kontingent
  •  Diverse

 
Genveje
Sponsorer

 
 

Hul 1: Sparekassen Vendsyssel

Hul 2: Dansk Carport Design

Hul 3: Fiskernes Fiskeindustri

Hul 4: Ruths Hotel

Hul 5: BDO Skagen

Hul 6: Skagen Havn

Hul 7: Mariendal Electrics A/S

Hul 8: Steen Jørgensen El

Hul 9: Fri Bike Shop

Hul 10: Stenbroen Optik

Hul 11: Restaurant Skagen Strand / Hotel og Feriecenter

Hulkopper: Audi Aalborg

Flag hul 1-9:
Skagen Mægleren

Flag hul 10-18:
Glarmester Skagen Ny Glas

Puttinggreen og chippinggreen:

Sparekassen Vendsyssel

Drivingrange:

Sparekassen Vendsyssel

Next tee skilte:
Carlsberg

Par 3 bane: Ledig

Se alle bænkesponsorer her.