En Golf flirt kan blive til kærlighed for livet…

 

Tirsdag, den 7. Juni 2016 inviterede Golfklubben Hvide Klit til ”Golf for alle” . Arrangementet henvendte sig til alle ikke golfspillere. Golfklubben Hvide Klit afholdt en Texas Scramble turnering, hvor i alt 22 hold med 88 golfspillere, øvede som uøvede deltog.

 

Ud af de 88 deltagende deltog 29 spillere, som ikke i dag er medlem af en golfklub. Klubbens nuværende 3 begynderhold, var ligeledes talstærkt repræsenteret med 19 spillere ud af de 26 spillere, som lige nu er i fuld gang med at lære golfspillets finurligheder.

 

Der var stor aktivitet i golfklubben Hvide klit, både inden matchen på driving rangen, på putting greenen og efter matchen, hvor Cafeen stod klar med en lækker buffet til deltagerne.

 

Vinder holdet bestod af Peter Jensen, Søren Christian Olesen, Karen Jertrum og Karin Kincade.

 

Efter præmieoverrækkelsen fik samtlige deltagere en gratis green fee billet, som giver adgang til spil på Hvide Klits Pay & Play bane. Pay & Play banen er åben for alle. Pay & Play Banen består af 7 huller. Det koster det 100,-kr. pr. gang at spille banen og du kan købe et årsmedlemsskab til kr. 500,-

 

Golfklubben Hvide Klit har ligeledes at tilbud til alle, der ønsker at spille på den store bane. Pris for medlemskab, som indeholder, instruktion af klubben Pro, regelundervisning, gratis bolde på driving rangen, deltagelse i begynder matcher om tirsdagen og naturligvis frit spil på pay & play banen koster kun kr. 1.000,-.

 

Så længe dit handicap er over 45, har du flere muligheder for at spille på den store 18 huls banen:

 

  • Begynderaftener om tirsdagen
  • Efter kl. 16 med en fadder eller efter aftale med sekretariatet

 

Når dit handicap er 45 eller lavere, og du har bestået teoriprøven og de praktiske prøver, har du fri adgang til at bestille tid på 18 huls banen.

 

Du kan derefter deltage i klubturneringer

Du er naturligvis stadig velkommen på vores begynderaftener.

 

Vi håber på at alle fik en dejlig oplevelse i golfklubben Hvide Klit og at ”flirten” kan blive til en livslang kærlighed til sporten. Golf kan spilles af folk i alle aldre, og har den store styrke, at spillere på alle niveauer kan spille med og mod hinanden. Spillet er også perfekt til sund hygge, som samtidig byder på masser af social samvær og god motion i naturskønne rammer.

 

Har du lyst til at melde dig ind i Golfklubben Hvide Klit, enten som begynder eller som medlem af pay and play banen, så kontakt Golfklubben Hvide Klit på telefon 98 48 90 21.

Alle de glade vindere af dagens turnering

 


 
Genveje
Sponsorer

 
 

Hul 1: Sparekassen Vendsyssel

Hul 2: Dansk Carport Design

Hul 3: Fiskernes Fiskeindustri

Hul 4: Ruths Hotel

Hul 5: BDO Skagen

Hul 6: Skagen Havn

Hul 7: Mariendal Electrics A/S

Hul 8: Steen Jørgensen El

Hul 9: Fri Bike Shop

Hul 10: Stenbroen Optik

Hul 11: Restaurant Skagen Strand / Hotel og Feriecenter

Hulkopper: Audi Aalborg

Flag hul 1-9:
Skagen Mægleren

Flag hul 10-18:
Glarmester Skagen Ny Glas

Puttinggreen og chippinggreen:

Sparekassen Vendsyssel

Drivingrange:

Sparekassen Vendsyssel

Next tee skilte:
Carlsberg

Par 3 bane: Ledig

Se alle bænkesponsorer her.