Herredag 2015 og alt det nye

Så er vi trods vejret ved at gøre klar til sæson 2015 i herrekomiteen. 2015 bliver et år med en del ændringer, ændringer som først og fremmest bunder i, at vi alle som medlemmer i Hvide Klit, er nødt til at give en hånd med, når bl.a. greenfee indtægterne daler. Men også fordi vi med ”det nye”, som beskrives senere, får mulighed for nye tiltag og måske en opblomstring af herreklubben.

Vi ved der uanset hvad, vil være såvel positive som mindre positive oplevelser af ”det nye”, men vi håber uanset hvad, at I vil være med til at give det en chance, da det er de spilleregler der er blevet os givet for sæsonen. Vi vil samtidig gøre opmærksom på, at det vi har tænkt, er den måde som sæsonen kommer til at ”køre”, men forbeholder os ret til, at ændre under vejs, ikke i selve matchen men måske i forhold til det der ligger ved siden af matchen.

Så her følger sæsonen 2015 og det der er ganske vist omkring denne:

Start og slut:

Sæsonen starter den 11. marts og slutter lørdag den 12. september.

Der vil blive afholdt gule ærter og natgolf onsdag den 7. oktober for herreklubben

Tidsbestilling hele året:

Der kan spilles herredag hele onsdagen (altså fra banen åbner og med sidste tid/start kl. 17.00)

Der er ikke faste tider i 2015.

Man skal (som vi de seneste år har gjort juli/august)) booke tid hele sæsonen – her åbnes for herreklub medlemmer 3 uger(golfboks) før pågældende onsdag – hvor greenfee spillere og andre medlemmer af Hvide Klit, først  kan bestille 2 uger før.   Der bestilles tid på golfboks.

Det er yderst vigtigt, at hvis man har booket tid og man alligevel bliver forhindret i at spille, at man så får ændret, på golfboks (så snart man ved at der er afbud) – altså man ”piller” den spiller eller de spillere der ikke kan af tiden.

Spiseaftner:

Der spises kl. 19.15 med efterfølgende præmieuddeling.

Ved spiseaftner, vil der være 2 matchformer:

  • En 18 hullers match (altid stableford) i en række – de der spiller 18 hullers match, skal have afleveret deres scorekort senest kl. 19.15 (boksen hvor i man ligger scorekort, tømmes præcis kl. 19.15 – kort der ligges i efter 19.15 er disket)
  • En 9 hullers match for de der ikke kan nå at gå 18 huller inden kl. 19.15, her gælder ligeledes, at har man ikke afleveret inden kl. 19.15, er man disket.
  • Match på spiseaftner tæller ikke med i årsmesterskabet
  • Præmier for pågældende runde, uddeles først ved næste spiseaften.

Medlemskab af herredag:

Hvis man skal være med i herreklubben og dermed opnå mulighed for om onsdagen at booke tid 3 uger før, og derforuden være en del af et fællesskab med match, præmier, fællesspisning m.m kan man vælge følgende modeller vedrørende betaling:

Første gang du spiller en runde, udfylder du (liste med medlemskab) ”Ønsker medlemskab af Hvide Klits herreklub).

  1. Du betaler for gang til gang kr. 35,- (du køber ”herredagsbillet” i proshoppen eller i bookingen) ved denne betaling, og hvis du spiller alle runder, vil prisen for sæsonen udgøre kr. 945,-
  2. Du køber medlemskab af herreklubben med 2 x 350,- 1. fra 11. marts til 30. juni. 2. fra 1. juli til 12. september, ved dette medlemskab vil din betaling være for hele sæsonen være kr. 700,-
  3. Du betaler for hele sæsonen kr. 600,-, (11. marts til og med 12. september) som klart er det billigste (selvfølgelig hvis du spiller meget) og det nemmeste at administrere for komiteen og dig som medlem.

Vigtigt: vi kan løbe ind i aflysninger, dette ændre ikke ved ovenstående(hel og halvårs)  betalinger.

 

Rækker og præmier:

Individuelt spilles der  i 4 rækker, A, B, C, og  D efter handicap ved sæson start (man spiller hele sæsonen i den række man starter i, uanset hvor meget man går ned eller op i handicap).

I holdturneringen er der ikke faste hold, her gælder, at det hold man spiller med pågældende onsdag, er ens hold denne uge. Derfor skal man på holdkort skrive (i toppen af scorekortet) de spillere man er på holdet, såvel fornavn som efternavn (hvis ikke dette er udfyldt korrekt er holdet disket) – i de 4 felter på scorekortet skal man skrive fornavn eller initialer på den enkelte spiller af de deltagende pågældende  onsdag  (hvis ikke det er udfyldt korrekt er holdet disket)

Ændringer i forhold til præmier:

Individuel vil der være præmie hver onsdag til nr. 1,2,3 i hver række. Her gælder, at man for at få præmien, så skal man være til stede ved spisning, minus nr. 1. (ugevinderen) som vil få sin præmie selvom man ikke er til stede ved  spisning. Der vil i lighed med tidligere år være en månedsvinder i hver række, og selvfølgelig en årsvinder i hver række.

Der kåres kun ugevinder i holdturneringen, altså ingen månedsvindere/årsvindere. Man skal som vinder være til stede ved spiseaften, hvis man skal have uddelt sin præmie – altså de der var på holdet kan ikke tage præmie med til de der ikke er der (ex. A + B er til spisning de får deres præmie mens C + D ikke er til stede, de får ikke deres præmie)

Vi i herrekomiteen ved det er mange ændringer vi alle skal forholde os til, men vi er sikker på, at vi ved fælles hjælp, nok skal få en ganske fornøjelig sæson med smil på læben og glæden ved det lille spil, for det er jo når alt kommer til alt, ”kun” et spil.

Med sportslig hilsen

Brian Straus, Brian ”Gummi” Sørensen, Henning Aavang og John Høst Sørensen


 
Genveje
Sponsorer

 
 

Hul 1: Sparekassen Vendsyssel

Hul 2: Dansk Carport Design

Hul 3: Fiskernes Fiskeindustri

Hul 4: Ruths Hotel

Hul 5: BDO Skagen

Hul 6: Skagen Havn

Hul 7: Mariendal Electrics A/S

Hul 8: Steen Jørgensen El

Hul 9: Fri Bike Shop

Hul 10: Stenbroen Optik

Hul 11: Restaurant Skagen Strand / Hotel og Feriecenter

Hulkopper: Audi Aalborg

Flag hul 1-9:
Skagen Mægleren

Flag hul 10-18:
Glarmester Skagen Ny Glas

Puttinggreen og chippinggreen:

Sparekassen Vendsyssel

Drivingrange:

Sparekassen Vendsyssel

Next tee skilte:
Carlsberg

Par 3 bane: Ledig

Se alle bænkesponsorer her.