Vennernes turnering med Thorbjørn OlesenDen 22. Juli, var en fantastisk dag, for de 76 tilmeldte spillere som deltog i, Hvide Klits Venners store satsning med besøg af Thorbjørn Olesen.

Allerede fra den flotte morgenbuffet, var der god kontakt mellem deltagerne og Thorbjørn. En positiv kontakt, som fortsatte resten af dagen, med først en clinic med Thorbjørn, hvor Thorbjørn, med gode spørgsmål, fra Ole Vigsø, gelejdede spillere og tilskuere gennem fantastiske historier fra sit golfliv. Samtidig med de gode historier, viste Thorbjørn nogle af alle de slag hans talent indeholder, og der kan findes adskillige bolde på den anden side af jernbanen.

Efter Clinic, var der tid til turnering hvor de 19 hold som deltog, kæmpede om yderst fornemme præmier. Undervejs i turneringen, spillede alle hold hul 8 med Thorbjørn. Der er ikke tvivl om, at hver enkelt deltager, var ekstra nervøs på hullet, men der var dog et par stykker, der spillede lige op med Thorbjørn.

Efter turneringen havde Cafèen sørget for en helt overdådig buffet, som blev indtaget med velbehag, mens Thorbjørn svarede på spørgsmål fra deltagerne, inden han uddelte de mange præmier til de der havde gjort det ekstra godt.

Arrangementet ville ikke ha været muligt uden stor hjælp fra sponsorer og de deltagende hold, til disse skal lyde en stor tak for opbakning.
Ligeledes en stor tak til de frivillige som hjalp til under afvikling, og sidst men ikke mindst en stor tak til Hvide Klits bestyrelse, for at I var med på at ideen blev til noget.

Herunder ses alle de deltagende hold.

 

 

 

 

 

 

 

 

  
Genveje
Sponsorer

 
 

Hul 1: Sparekassen Vendsyssel

Hul 2: Dansk Carport Design

Hul 3: Fiskernes Fiskeindustri

Hul 4: Ruths Hotel

Hul 5: BDO Skagen

Hul 6: Skagen Havn

Hul 7: Mariendal Electrics A/S

Hul 8: Steen Jørgensen El

Hul 9: Fri Bike Shop

Hul 10: Stenbroen Optik

Hul 11: Restaurant Skagen Strand / Hotel og Feriecenter

Hulkopper: Audi Aalborg

Flag hul 1-9:
Skagen Mægleren

Flag hul 10-18:
Glarmester Skagen Ny Glas

Puttinggreen og chippinggreen:

Sparekassen Vendsyssel

Drivingrange:

Sparekassen Vendsyssel

Next tee skilte:
Carlsberg

Par 3 bane: Ledig

Se alle bænkesponsorer her.