Lidt over 40 medlemmer af Hvide Klits Venner og Golfklubben Hvide Klit, var søndag den 5. Oktober mødt op på Hvide Klit, for at give en hånd med ved efterårets oprydning.

Allerede fra kl. 8.00 var der rigtig god stemning, alle var parate til at yde en indsats, som i den sidste ende kommer alle medlemmer i Hvide Klit til gode. Efter greenkeeper Michael Eeg havde fortalt om opgaverne, blev alle inddelt i hold. Nogle på male hold, andre på at gå Greens igennem og atter andre på hold som skulle rette stier op. Alle opgaver som blev udført med akkuratesse og ikke mindst smil på læben og mange gode golfhistorier, nogle historier der tangerede lystfiskerhistorier, men under alle omstændigheder, fantastisk stemning, som alle deltagerne var enige om burde have flere deltagere.

Efter oprydning var der tid til 9 hullers match, for deltagerne i oprydningen, her blev der kæmpet bravt trods den store fysiske aktivitet der havde været til stede ved oprydning/forbedringerne tidligere på dagen.

Selve matchen var sponseret af Restaurant Skagen Strand Hulsig (Nikolaj/Karin), Pier 1, Proshoppen (Ole Vigsø).

Vinder med 22 point blev Svend Aage Larsen, nr. 2 Benny Pedersen 21 point og nr. 3 Inge Thomsen ligeledes med 21 point.

Under præmieoverrækkelser, blev der serveret det store "hotdogs bord", og ved siden af det havde Restauranten sponseret små lækre retter. Alt i alt en helt fantastisk dag, og vi fra venne foreningen vil gerne takke alle jer der altid stiller op når der skal gøres et stykke frivilligt arbejde, til gavn for alle medlemmer i Hvide Klit.


 
Genveje
Sponsorer

 
 

Hul 1: Sparekassen Vendsyssel

Hul 2: Dansk Carport Design

Hul 3: Fiskernes Fiskeindustri

Hul 4: Ruths Hotel

Hul 5: BDO Skagen

Hul 6: Skagen Havn

Hul 7: Mariendal Electrics A/S

Hul 8: Steen Jørgensen El

Hul 9: Fri Bike Shop

Hul 10: Stenbroen Optik

Hul 11: Restaurant Skagen Strand / Hotel og Feriecenter

Hulkopper: Audi Aalborg

Flag hul 1-9:
Skagen Mægleren

Flag hul 10-18:
Glarmester Skagen Ny Glas

Puttinggreen og chippinggreen:

Sparekassen Vendsyssel

Drivingrange:

Sparekassen Vendsyssel

Next tee skilte:
Carlsberg

Par 3 bane: Ledig

Se alle bænkesponsorer her.