Begyndermedlemskab

Velkommen som prøvemedlem i Golfklubben Hvide Klit

Som prøvemedlem vil du, når du starter, modtage hold undervisning 1 gang om ugen i 4 uger. Derud over har du 3 individuelle lektioner til rådighed, som bruges i samme periode.  Du vil komme på et hold, hvor der typisk er 4-8 personer. Alle hold lektionerne varer ca. 2 timer, og de individuelle lektioner varer 20 minutter.

Jeg glæder mig meget til at hilse på dig, jeg er klubbens træner og hedder Claes Mortensen

Jeg har proshoppen i klubben, hvor vi har åbent hver dag, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Når du starter er det vigtigt, at du medbringer praktisk tøj og sko, hvis du selv har golfudstyr med, er det fint, men ellers er du velkommen til at låne jern og putter af mig.

De 4 uger vi mødes til undervisningen kommer du igennem følgende:

Introduktion af golfteknikken bag de lange slag, indspil samt putting.

Hvis du er forhindret i at komme én af gangene, så giv besked hos os i Proshoppen, vores nummer er 98 48 90 21 eller på mail. info@hvideklit.dk

Når du har gennemgået forløbet, er du klar til at spille i begynderklubben, der spilles både på par 3 banen og den store bane.

Medlemskab af Hvide Klit

Hver tirsdag fra den 1 maj til afslutningen den 8. september holder vi begynderaften hvor vi spiller en 9 hullers turnering. Det koster 10,- at deltage pr. gang.
Prøvemedlemskabet koster 2500,- og gælder for hele sæsonen 2018
Et fuldgyldigt medlemskab koster normalt kr. 5.700  årligt for senior (over 25 år), der er dog alders-betingede rabatter.

Begynderaften

Vi mødes om tirsdagen fra kl. 16.30 til kl. 17.15. Spillet begynder cirka kl. 17.30.
Du starter på den lille bane og når begynderudvalget mener, at du er klar, kommer du med ud på den store bane.
Efter spillet mødes vi i Caféen, hvor der er hygge og overrækkelse af præmier til dagens vindere.
Der bliver afholdt regelundervisning flere tirsdage i løbet af sæsonen. Når du har gennemgået etikette og regelundervisning, skal du bestå teoriprøven.

Spillet på den lille bane

Som medlem er du altid velkommen til at spille på vores par 3 bane, det er gratis.
Er du ikke medlem af klubben , koster det 100,- pr, gang.
Man kan også købe et års medlemskab til par 3 banen, det koster 500,-

Begyndere

Golf er både et meget socialt spil og en individuel sport. Golf er blevet spillet siden ca. 1450 og er derfor fyldt med mange traditioner og etiketter. Man kan dyrke spillet både som hobby og på eliteplan. Uanset hvad der er din ambition – så skal du først modtage en grundlæggende undervisning.

Hvordan kommer du i gang

Du kan henvende dig til klubbens sekretariat, som har åbent alle hverdage mellem kl. 8.00 og 14.00. Fra den første tirsdag i maj kan man møde op hver tirsdag senest kl. 17.15.

Om at være Begynder

Som begynder i Hvide Klit kommer du igennem undervisning i golfteknikken, sammen med klubnens træner, samt introduktion til selve golfspillet i form af begynderturneringen. Hvor erfarne golfere vil guide jer rundt i spillet på banen.

Regelundervisning

Du introduceres for golfreglerne igennem begynderturneringen om tirsdagen, samt undervisning af klubbens regelunderviser.

Tirsdage – begynderturnering

De utrænede skal starte på par 3 banen. Overflytning til stor bane vil ske i samråd med begynderudvalget. Som en grov rettesnor sker det, når damer kan spille runder i 42 slag og herrer i 39 slag.
På stor bane lærer du spillet sammen med en af klubbens øvede golfspillere som hjælper. Som afslutning på hver begynderaften hygger vi os i caféen, hvor der er mulighed for at få noget varmt at spise. Når alle er inde, vil der blive uddelt præmier til dem, der har haft størst fremgang.

 

Bliv golfspiller i 2018

Har du lyst til at spille golf – så er chancen der nu.
Træner, Claes Mortsen, starter første hold op for nybegyndere allerede primo april ( Hvis vejret tillader det ), så hvis du vil i gang, så kontakt Golfklubben på tlf. 98 48 90 21
Der vil blive lavet begynderhold af 6-8 personer, så tilmeld dig så hurtige du kan.

Velkommen som prøvemedlem / junior
Som nyt medlem skal du have oplæring i de grundlæggende golffærdigheder:
Slaget til bolden
Etikette og regler
Spillet på banen

Slaget til bolden
I løbet af 6 lektioner lærer du alle de grundlæggende slag, du skal anvende på banen. Du skal påregne at bruge en del tid på selvtræning. Efter kurset, og når du føler du er klar, skal du op til en slagprøve.

Etikette og regler
Undervisningen i etikette og regler er delt op i 2 dele. Del 1 og 2 er en indføring i reglerne, så du kan spille sammen med en øvet. Inden teoriprøven skal du selv studere golfreglerne. Når du er forberedt, henvender du dig i sekretariatet, der forestår regelprøven.

Spillet på banen
Du må kun spille på turneringsbanen:
hver tirsdag fra kl. 17.30 er der en begynderturnering.
samt efter nærmere bestemmelser i Fadderordningen

Rettigheder og pligter
Som begynder må du benytte følgende faciliteter:
Putting green
Indspilsgreen
Indspilsbanen
Driving range
Par 3 banen
Klubhuset og dets faciliteter.

Fadderordning

Når du har gennemgået 4 lektioner hos klubbens træner og deltaget i Regelorientering, må du gå ud på banen med en ”fadder” efter følgende regler:
Fadderen skal være godkendt af klubben, og det er ham der skal booke tid til jer. Der må i sæsonen fra standerhejsning til standerstrygning kun spilles efter kl. 16.00 Dog kan fadderen hvis han på den ønskede spilledag eller dagen før via Golfbox konstaterer, at der er adskillige ledige spilletider i forløb, kontakte klubbens sekretariat, der såfremt det skønnes forsvarligt kan give tilladelse til spil før klokken 16.00.
Uden for sæsonen er der ingen begrænsninger. d. v. s. fra standerstrygning til standerhejsning kan du spille med en fadder uden begrænsning. Fadderen skal altid booke tid til jer. Der må kun være ét prøvemedlem på et hold.
Når slag- og teoriprøverne er bestået, og du er i handicap 45, kan du frit spille på Hvide Klit og deltage i klubbens turneringer. Kun fuldt medlemskab gør dig berettiget til at få Dansk Golf Unions medlemskort (DGU-kort), som giver adgang til at spille på andre klubbers baner efter deres betingelser.

For at bevare dit medlemskab og DGU kort, skal du til enhver tid følge klubbens anvisninger og reglerne for spillet. Disse er ikke vanskelige at følge, men det er vigtigt for bevarelsen af golfsporten, at alle værner om de grundlæggende værdier og banerne.