fbpx

Indmeldelse

Du kan anmode om medlemsskab af Golfklubben via email.

Kontakt sekretariatet.

Følgende skal oplyses:
Navn
Adresse
Postnr/by
Telefon
Mobil
Email
Fødselsdato
Evt. tidligere klub
Evt. handicap

Hvis der er en familierelation på samme adresse som et nuværende medlem af golfklubben, oplys venligst navn samt medlemsnummer på dette medlem.

-og endelig hvilken type medlemskab du ønsker
Prøvemedlemskab – Almindelig – Junior – Long distance

Er du prøvemedlem, skal du af sekretariatet have udleveret golfreglerne og bøgerne: “Golf i bobler” og “Golfreglerne og Amatørreglerne”

Prøvemedlem

Velkommen som prøvemedlem / junior
Som nyt medlem skal du have oplæring i de grundlæggende golffærdigheder:
Slaget til bolden
Etikette og regler
Spillet på banen

Slaget til bolden
I løbet af 6 lektioner lærer du alle de grundlæggende slag, du skal anvende på banen. Du skal påregne at bruge en del tid på selvtræning. Efter kurset, og når du føler du er klar, skal du op til en slagprøve.

Etikette og regler
Undervisningen i etikette og regler er delt op i 2 dele. Del 1 og 2 er en indføring i reglerne, så du kan spille sammen med en øvet. Inden teoriprøven skal du selv studere golfreglerne. Når du er forberedt, henvender du dig i sekretariatet, der forestår regelprøven.

Spillet på banen –

Du må kun spille på turneringsbanen:
hver tirsdag fra kl. 17.00 er der en Begynderturnering for voksne
hver fredag fra kl. 16.00 er der en turnering for juniorer
samt efter nærmere bestemmelser i Fadderordningen

Rettigheder og pligter
Som begynder må du benytte følgende faciliteter:
Putting green
Indspilsgreen
Indspilsbanen
Driving range
Par 3 banen (Frit spil for alle medlemmer)
Klubhuset og dets faciliteter.

Fadderordning
Når du har gennemgået de 6 lektioner hos pro (træner) Claes Mortensen og bestået slagprøven samt deltaget i Regel Del 1 og 2, må du endvidere gå ud på banen sammen med en ”Fadder” på visse nærmere betingelser. Disse er, at dit hcp. er højst 54 for herrer og 60 for damer, at fadderen er godkendt af sekretariatet, og at det i sæsonen er efter kl. 16.00. Uden for sæsonen, d.v.s. fra standerstrygning til standerhejsning kan du spille med en fadder uden begrænsning. Fadderen skal altid booke tid til jer.

Når slag- og teoriprøverne er bestået, og du er i handicap 45, kan du frit spille på Hvide Klit og deltage i klubbens turneringer og fortsætte som prøvemedlem resten af kalenderåret eller mod betaling af kontingentdifferencen blive fuldt medlem af Hvide Klit. Kun fuldt medlemskab gør dig berettiget til at få Dansk Golf Unions medlemskort (DGU-kort), som giver adgang til at spille på andre klubbers baner efter deres betingelser.

For at bevare dit medlemskab og DGU kort, skal du til enhver tid følge klubbens anvisninger og reglerne for spillet. Disse er ikke vanskelige at følge, men det er vigtigt for bevarelsen af golfsporten, at alle værner om de grundlæggende værdier og banerne.