Formandens klumme
marts 2023

 

Kære medlemmer

Foråret nærmer sig, hvilket betyder, at vi står overfor en ny lang golfsæson. Noget vi i lang tid har set frem til.
Vinteren har bestyrelse samt sekretariatet brugt på at forberede sæsonen vi nu går i møde, ved bl.a. at genforhandle samarbejdsaftaler m.m. med hoteller samt vores meget loyale sponsorer, som hvert år er villige til at bakke os op.
Derudover er turneringsudvalget klar med turneringsprogrammet for sæsonen.

Banen

Meget tyder på, at vores bane også denne vinter har klaret sig godt. Vi kan derfor forvente, at vi igen fra sæsonstart kan spille på gode greens.
Greenkeeperteamet har i vinterens løb lavet ændringer på især 2. hul, hvor man først og fremmest
har renoveret en bunker samt nedlagt bunkeren bagved greenen. Bag greenen har man ydermere ryddet op i krattet, så søen nu fremstår tydeligere.

 

Driving range

Også Driving rangen skal i år have en opgradering. Til den overdækkede del, er der bestilt nye måtter. Nye range bolde, som efter Corona tiden har været svære at få fat på, er ligeledes bestilt med levering i marts måned. Samtidig vil vi til sæsonstart udskifte afstandsskiltene med flag, som vi mener vil give et pænere indtryk når man slår bolde på Driving-rangen.

Endelig forventer vi at være klar med vores Golfstudie, som etableres i garagen for enden at overdækningen, ved opstart af sæsonen.
Golfstudiet skal indrettes med fittingudstyr til gavn for golfspillere der ønsker at købe nyt udstyr. Ydermere bliver det også her det foregår, når man modtager undervisning.

 

Shoppen

Vi kan i år glæde os over, at vores shop bliver en del af Golfstore kæden, som er Europas største indkøbskæde. Det vil betyde, at man i shoppen vil kunne handle til attraktive priser.
Samtidig vil vi være en del af de kampagner samt tilbud Golfstore løbende tilbyder i sæsonen.
Vi forventer at kunne byde medlemmer samt gæster velkommen i vores nye Golfstore forretning omkring den 1. april.

 

Caféen

Et af omdrejningspunkterne i klubben er vores Café, hvor vi har planer om at skabe et hyggeligere miljø for medlemmer og gæster.
Vi har i øjeblikket kreative folk i gang med at udtænke planer for, hvordan Caféen skal indrettes til glæde for alle.
Et projekt vi også forventer at være klar med til sæsonstart.

 

Udvalg

I det sidste nyhedsbrev fra november måned, omtalte vi et ønske om at engagere flere af klubbens medlemmer i forskellige udvalg.
En del medlemmer har meldt sig på banen, hvilket vi er meget taknemmelige over. Dog kunne vi godt tænke os nogle flere medlemmer i rekrutteringsudvalget som har til formål at finde idéer til aktiviteter som kan gøre endnu flere interesserede i at spille golf. Situationen er, at vi hvert år skal have mindst 50 nye medlemmer ind i klubben, for bare at holde vores nuværende medlemsantal, hvilket er tilfældet i de fleste danske golfklubber.
Derudover søger vi medlemmer til juniorudvalget i håb om igen at få opbygget en solid juniorafdeling.

Har du lyst til at yde et stykke frivilligt men meget vigtigt arbejde for klubben, kan du henvende dig i klubbens sekretariat eller sende os en mail på:  info@hvideklit.dk.

 

Generalforsamling

Den årlige generalforsamling nærmer sig, hvor tidspunktet er fastsat til tirsdag den 28. marts kl.19.00 i Golfklubben Hvide Klit.
Også i år står personalet i Caféen, i forbindelse med generalforsamlingen, klar med en menu som kan bestilles i Caféen eller sekretariatet – Husk at sætte kryds i kalenderen.

 

Med venlig hilsen
Formanden v/ Freddy Jokumsen