Spil Golf på toppen af Danmark

 

Oplev golf i Nordjylland på toppen af Danmark! Vælg mellem tre fantastiske golfbaner, lige fra seaside – til championship layout. Uanset hvilken bane du vælger, lover vi en uforglemmelig golfoplevelse i skøn nordjysk natur. Tag dine golfsko med og kom og nyd golfparadiset på toppen af Danmark!

 

 

Golfklubben Hvide Klit

På denne bane får du en golfoplevelse ud over det sædvanlige – Golfbanen ligger tæt ved Kattegat og er en Seaside-bane anlagt i en helt fantastisk natur. Den førsteklasses 18-hullers golfbane er placeret i et gammelt hedelandskab, hvor de naturlige klitter med marehalm og lyng indrammer flere huller. Banen er de senere år kåret som en af de bedste i Danmark.

  Hirtshals Golfklub

 I Hirtshals Golfklub er alle velkomne. En af Nordjyllands bedste golfbaner og af mange kaldet en naturperle. Uanset dit niveau som golfspiller, vil banen udfordre dit spil, så kom og besøg en fantastisk golfklub på toppen af Nordjylland, hvor en uformel tone kombineret med hyggelige omgivelser giver en dejlig og unik oplevelse.

    Frederikshavn Golfklub

Oplev Frederikshavn Golfklub – hjemstedet for European Challengetour i 2022 og en ægte perle i det nordlige Danmark! Vores mesterskabsbane, smukt indlejret i det naturskønne Lerbæk Hovedgårds område, byder på en golfoplevelse udover det sædvanlige.

Banen ligger rundt om en fredskov og vores udfordrende greens og snoede søer tester selv de mest erfarne golfspillere. Uanset dit niveau er vores bane designet til at udfordre og teste dine evner med golfkøllen.

Vi har en hyggelig bistro med en rummelig terrasse og et servicecenter med velassorteret proshop. Vores træningsfaciliteter er i top med en par-3 bane, drivingrange, indspilsgreen og hele tre puttinggreens til at forfine dine færdigheder.

Vi byder golfentusiaster velkommen alle ugens dage, og med et maksimalt handicap på 48 er der plads til alle niveauer. Kom og oplev Frederikshavn Golfklub.

      Hotel Hvideklit                                             Aalbæk Badehotel                                              Ruths Hotel

   

          Hotel Marie                                                      Harbour Hotel