Nyhedsbrev
                                   marts 2022

 

Endelig er vejret ved at vise sig fra en side, hvor man fornemmer at foråret er på vej. Selvom vi stadigvæk besværes af nattefrost, har solen nu så meget magt, at banen i løbet af formiddagen når at tø op, så det er forsvarligt at spille på den.

Om få dage har vi klubbens årlige generalforsamling. Klubbens øverste myndighed, hvor man som medlem af klubben har mulighed for at fremføre sine idéer og meninger ud fra klubbens fastsatte vedtægter.
Det er denne aften man har mulighed for at gøre sin indflydelse gældende.

Tidspunkt for generalforsamlingen er: Onsdag den 23. marts kl. 19.00 i Café Hvide Klit.

Nye tiltag

For os ansatte er den kommende sæson utrolig spændende. Nogen af os fordi det bliver vores første sæson i klubben og andre fordi de i år skal arbejde ud fra nye koncepter.

Banen

At vi igennem vinteren har passet godt på vores bane, resulterer i, at vi fra sæsonstart kan spille på en bane, der årstiden taget betragtning, er i fantastisk god stand til glæde for os medlemmer samt gæster.

Klubbens Chefgreen-keeper Michael Eeg forlod os i februar, da han blev tilbudt et særdeles attraktivt job på Great Northern i Kerteminde.
Michael har med sin ekspertise og engagement gennem 7 år sat sit aftryk, så vi i dag har en af landets mest velholdte og attraktive bane. Selvom han vil være et savn for klubben, ønsker vi ham alt godt i hans nye job.

Som erstatning for Michael, har klubben ansat Jeppe Sønderby som har været ansat i klubben i 2 år under Michael Eeg. Jeppe er derfor bekendt med de fremtidige planer Michael har lavet for banen.
Bestyrelsen har fuld tillid til, at Jeppe og hans team er i stand til at vedligeholde og udvikle banen til, at vi også i fremtiden har en af Danmarks mest eftertragtede baner.

Caféen

Et af klubbens omdrejningspunkter er Caféen. Og som noget nyt, har klubben besluttet selv at drive denne i den kommende sæson.
I spidsen for den daglige drift, har klubben ansat Susanne Arentsen som daglig leder af caféen, som sammen med caféudvalget vil sørge for, at besøg i klubbens Café bliver en god oplevelse for klubbens medlemmer samt gæster.
Åbningstider samt menukort vil være at finde på klubbens hjemmeside under Café.

Som medlem i klubben, skal man huske, at man støtter klubben, når man handler i Caféen.

 

 Shoppen

Driften af shoppen hører nu også ind under klubben. Og til at lede den daglige drift, har klubben ansat Lone Eeg, som har sin erfaring fra bl.a. Frederikshavn Golf Klub, hvor hun tidligere var ansat i shoppen.

Besøg Lone i Shoppen og se de mange nye varer – HUSK! Når du handler i Shoppen, støtter du klubben.

Træning

Som ny træner har klubben i år ansat Søren Jensen, som kommer fra Mollerup Golf Club. Nogen kan måske huske Søren fra Frederikshavn Golfklub, hvor han var ansat i en længere årrække.

Træningslektioner kan nu bestilles på Golfbox eller app’en Proplanner.

 

Spil Bedre Golf

Udover alm. Træningslektioner, har man også mulighed for at tilmelde sig konceptet ”Spil Bedre Golf”.
Spil Bedre Golf er holdtræning med max 9 personer på hvert hold. Og man tilmelder sig for en hel sæson.

Et ønske fra mange klubmedlemmer er, at vi laver et træningskoncept, hvor man en gang om ugen på et fast tidspunkt har lektion hos trænerne. Og dette må gerne være i form af fællestræning.

Og som de fleste har erfaret, er teknikken i golf ikke helt så enkel. Er man først kørt af sporet, kan det være svært at finde tilbage igen.

Får man en unode ind i svinget, og man går på træningsbanen uden at vide hvad det egentlige problem er, står man jo reelt og øver sig i at blive bedre til at udføre unoden.

Vores ønske som trænere er, at klubbens medlemmer skal føle at der hele tiden sker en udvikling i spillet. Det er jo som bekendt når det sker, at golf er spændende og sjovt.

Vi har et tema for hver uge, så vi kommer også igennem de dele af spillet vi normalt springer over, når vi skal træne. Her tænkes især forskellige typer indspil, bunkerslag, putning, m.m.

Yderligere info omkring dette findes på klubbens hjemmeside.

 

Fitting.

Går du med tanker om at købe nyt golfudstyr, kan vi i shoppen tilbyde fitting til nyt udstyr. Vi kan tilbyde sidste nye teknologi i form af TrackMan samt meget Demoudstyr fra forskellige golfleverandører.

Vores træner Søren Jensen har mange års erfaring i at fitte nyt udstyr til golfspillere.

 

Mød din nye træner.

Weekenden 16 og 17 april, vil Søren være at finde på træningsbanen, hvor man kan komme forbi og få sig en snak om ens egen golfteknik.
Søren vil fortælle om hans træningsprincipper og måske aflive en del af de gamle myter vi som trænere ofte støder på.
Lone Eeg, der står for shoppen, vil i samme forbindelse glæde sig til at fremvise mange af de fantastiske nyheder inden for golfudstyr, der kommer på markedet sæson 2022.

Mød op til et par gode og hyggelige dage og medbring gerne dit eget golfudstyr.

For at undgå alle møder på samme tid, laver vi hver dag to mødetidspunkter:

  1. trænings session kl. 10.00.
  2. trænings session kl. 12.00.

Tidspunkterne gælder for både lørdag og søndag.

 

 Fastholdelse af medlemmer

I Golfklubben Hvide Klit er det vigtigt, at alle nye medlemmer føler sig velkommen i klubben. Også selvom man efter et år eller to ikke har haft den store succes med at for bedre sit handicap.

Udover golfspillet er det, for de fleste af os af stor betydning, at skabe et socialt netværk i klubben. Hvilket bl.a. betyder, at vi kender medlemmer i klubben, vi kan spille med.

 

Vi vil i år derfor gerne tilbyde alle medlemmer med handicap 37+ at blive medlem af Klub 37.

Tidspunkt:                      Søndage kl. 12.00 – 13.30. Første gang 20. april – 04. september

Pris for sæson 2022:  Kr. 400,00. (Nye spillere i klubben deltager gratis det år man bliver medlem).

Tilmelding:                     Golfbox     https://tourentry.golfbox.dk/?cid=3240298

Betaling:                         Sekretariat eller Proshop

Program for sæsonen findes på klubbens hjemmeside: https://www.hvideklit.dk/klub-37/

 

Der vil blive oprettet en Facebook gruppe med navnet ”Hvide Klit Klub 37”. Her vil vi informere

om de eventuelle ændringer, der kan forekomme i løbet af sæsonen.

                  Tilmeld dig nu og mød andre af klubbens medlemmer der spiller golf på dit niveau.

 

 

Andre nyheder

I klubhusets ankomstområde er der opsat en ny Probox, idet den gamle var forældet og ikke længere kunne opdateres. På trods af det ændrede udseende er funktionerne de samme.

Derudover er der opsat en vareautomat, som giver mulighed for at købe drikkevarer og sandwich m.m.
når Caféen har lukket.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen/Sekretariatet